El PP demana revocar el nomenament de la directora adjunta del Teatre Principal de Palma

La consellera del Partit Popular al Consell de Mallorca Antònia Roca ha reclamat aquest dijous «la revocació immediata» del nomenament de la directora adjunta del Teatre Principal de Palma, Marta Ferré, «per ser nomenada a dit per la vicepresidenta insular de Cultura, Participació i Promoció Lingüística, Bel Busquets».

En aquest sentit, Roca ha explicat que, després de la «digitació de Ferré per part de MÉS», el PP va alertar que «s'estava vulnerant l'acordat en el Ple de Consell de Mallorca de novembre de 2017», quan es va aprovar que el nomenament de la directora adjunta del Teatre Principal «havia de garantir la publicitat i la concurrència, cosa que Bel Busquets ha incomplert».

Així, segons explica el PP, a la reunió d’aquest dijous s'ha lliurat una proposta de modificació de l'article 13.4 on el govern del Pacte apunta que «aquesta designació haurà de respondre als principis de mèrit i capacitat ia criteris d'idoneïtat i es durà a terme mitjançant procediments que garanteixin la publicitat i la concurrència».

La consellera popular ha qualificar la reunió de «farsa de l'esquerra ja que no hi ha canvis en l'elecció el director gerent i per tant segueix sent una persona posada a dit per la senyora Busquets».

El Partit Popular presentarà, entre altres, una esmena perquè l'elecció del director gerent també sigui per concurs públic.

+ VIST