Aena sanciona i retira la targeta de l'empresa a Paula Rotger

Aena ha sancionat 30 dies i ha retirat la targeta de l'empresa a Paula Rotger, la treballadora que va denunciar que un Guàrdia Civil l'havia maltractada pel fet d'haver-s'hi dirigit en català el passat mes de juny.

Així ho ha pogut saber aquest mitjà, que ja va publicar la setmana passada, l'atac contra el cotxe de Paula Rotger.

El cotxe es trobava estacionat a un aparcament juntament amb molts altres vehicles, cap dels quals ha patit cap atac, cosa que confirma que es tracta d'un atemptat premeditat i discriminat.

El cotxe de Rotger va aparèixer amb dues pintades de color groc una damunt el capó i l'altra a una de les portes del vehicle, que hauria fet malbé el pany d'aquesta.

Paula Rotger va patir una discriminació per raó de llengua i com a conseqüència d'haver-la denunciat, va rebre dues denúncies de la Guàrdia Civil, una davant l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA) i una altra davant la delegació del Govern espanyol a les Illes Balears.

Ella, però, no va acotar el cap i va declarar a dBalears que «estic disposada a arribar fins al final. Fins que es demostri la veritat». L'Obra Cultural Balear, per la seva banda, va demanar a Aena la publicació del vídeo del control de seguretat on varen succeïr els fets.

+ VIST